A la carte

Alkuruokia

  • Päivän keitto (pieni / iso)    (päivän hintaan)

 

  • Vuohenjuustosalaatti, marinoitua parsaa, mansikoita ja pähkinöitä  VL, G  pieni 12,5, iso 17,5
    • Bambi 2015, Sauvignon Blanc, Palava Hills  7,5 / 12 cl
  • Graavilohitartaria, Åbyn näkkileipää L  13
    • Riesling ”Evidence” 2014, Gustave Lorentz, Alsace  7 / 12 cl
  • Toast Skagen L  13,5
    • Viña Esmeralda, Torres, DO Penedès  5,5 / 12 cl
    • Champagne Palmer & Co Brut Réserve  10 / 12 cl

 

Pääruokia

  • Parsa-sitruunarisotto paahdetuilla pähkinöillä  L, V  19

    • Hundspoint Grüner Veltliner 2016, Gruber Röschitz, Weinviertel 7 / 12 cl
  • Päivän kala (päivän hintaan)
  • Pehtoorin hampurilainen, maalaisranskalaisia VL  19
    • Budějovický Budvar Premium Lager  7,5 / 50 cl
  • Pippuripihvi, pippurikastiketta, broccolinia, maalaisranskalaisia * L, G  33
    • Tiefenbrunner Castel Turmhof 2016, Alto Adige  11 / 12 cl
  • Lankkupihvi, parsaa, herkkusieniä, herkkusieni-papupaistosta, maalaisranskalaisia * L, G  34
    • Dogliani ”Maestra” 2015, Gillardi Azienda Agricola, Langhe  8 / 12 cl

 

Jälkiruokia

  • Pehtoorin limepaahtovanukas L, G  10
    • Trockenbeerenauslese Exquisit, Weingut Nittnaus  5,5 / 4 cl
  • Mansikka-raparperipaistos, vaniljajäätelöä  9
    • Beerenauslese Rosé, Weingut Nittnaus  5 / 4 cl
  • Vaniljajäätelöä, talon mansikkahilloa tai suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa  8
    • Trockenbeerenauslese Exquisit, Weingut Nittnaus  5,5 / 4 cl
  • Punaherukka-vadelmasorbettia, tuoreita marjoja, kermavaahtoa G, L  8

    • Eiswein Exquisit, Weingut Nittnaus 6,5 / 4cl

*Käsintehdyt gelato-tyyppiset jäätelömme ja sorbettimme valmistaa perheyritys Chjoko Helsingin Kruununhaassa

L=laktoositon
VL=vähälaktoosinen
G=voidaan valmistaa gluteenittomana
V=sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville