A la carte

Alkuruokia

  • Kanttarellikeitto L, G  13 / 16
  • Feta-kvinoa-kasvissalaatti ja marinoitua punasipulia VL, G  13,5 / 20
  • Caesarsalaatti ja marinoituja jättiravunpyrstöjä  L  14 / 21
  • Savusuolattua lohta, hiillostettua purjoa, pikkelöityä kurkkua, punajuurihilloketta L  13,5
  • Jokirapu Toast Skagen L  14

 

Pääruokia

  • Paahdettua nieriää, mehustettua tomaattia, broccoliinia, haudutettua pinaattia ja purjoa  L, G  28,00
  • Kasvishampurilainen, tomaatti-papusalsaa, marinoitua sipulia, maalaisranskalaisia  V, L  19,50
  • Pehtoorin hampurilainen kotimaisesta rotukarjasta, maalaisranskalaisia VL  19,50
  • Kotimaisen possun BBQ Ribs, coleslaw salaattia ja paahdettuja varhaisperunoita  L, G  25,00
  • Cajunpaahdettu Angus-härän fileepihvi (AU), Cáfe de Paris -voita, kaalirelissiä sekä paahdettuja varhaisperunoita  L, G  34,00
  • Lankkupihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, parsaa, herkkusieni-papupaistosta, maalaisranskalaisia  L, G  36,00
  • Metsästäjänleipä kanttarellimuhennoksella   L  19,00

 

Jälkiruokia

  • Pehtoorin pannukakkua, talon mansikkahilloa ja kermavaahtoa L  11,50
  • Lakritsisuklaakakku, vadelma-turkinpippurijäätelöä sekä lakritsipyreetä  L  12,00

  • Mestarin Crème Brûlée L, G 11,00

  • Vaniljajäätelöä, talon mansikkahilloa tai suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa  8,00
  • Punaherukka-vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja  G, L  8,00

    •  

*Käsintehdyt gelato-tyyppiset jäätelömme ja sorbettimme valmistaa perheyritys Chjoko Helsingin Kruununhaassa

L=laktoositon
VL=vähälaktoosinen
G=voidaan valmistaa gluteenittomana
V=sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville