A la carte

Alkuruokia

  • Punajuuricarpaccio, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja pähkinöitä  L, G  12,5
  • Katkarapu Skagen  L  13
  • Lohipastrami, belugalinssejä, appelsiini-fenkolisalaattia ja kirvelikreemiä  L, G  13,5
  • Riimihevosta, pikkelöityjä kasviksia ja punasipulisiirappia  L, G  14

 

Pääruokia

  • Dijon-kermassa muhennettua kukka- ja ruusukaalia, paahdettuja juureksia  L, G  18
  • Paistettua ahventa, maa-artisokkapyreetä ja sahramivinaigrette  L  29
  • Kasvishampurilainen, tomaatti-papusalsaa, marinoitua sipulia, maalaisranskalaisia (sisältää maapähkinää ja gluteenia)  V, L  19,5
  • Pehtoorin hampurilainen kotimaisesta rotukarjasta, maalaisranskalaisia  VL  19,5
  • Pariloitua maksaa, pekoni-kaprispaistosta, perunamuusia ja puolukkasurvosta  L, G  24
  • Pippuripihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, pippurikastiketta ja maalaisranskalaisia  L, G  33
  • Lankkupihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, tomaatti-sipulisalaattia ja maalaisranskalaisia  L, G  36
  • Hevosen fileetä, ohrattoa ja tummaa korvasienikastiketta  L  29

 

Jälkiruokia

  • Lakritsisuklaakakku, vadelma-turkinpippurijäätelöä sekä lakritsipyreetä  L  12
  • Myllärin lettuja, Wanhan Myllyn hilloa, hunajaa, kermavaahtoa  L  11,5
  • Omenakeitto, valkosuklaa-mascarponevaahtoa ja omenamurua  10,5
  • Mestarin Crème Brûlée L, G 11
  • Vaniljajäätelöä, talon mansikkahilloa tai suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa * 8
  • Sorbettia  G, M, V  5

  • Pala päivän juustoa ja hilloa 5

*Käsintehdyt gelato-tyyppiset jäätelömme ja sorbettimme valmistaa perheyritys Chjoko Helsingin Kruununhaassa

L=laktoositon
VL=vähälaktoosinen
G=voidaan valmistaa gluteenittomana
V=sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville
M=maidoton