Ajankohtaista

Joulukuun ruokalistat

24.11.2016

JOULUBUFFET

1.-23.12 ma-pe klo 11-16

  • VIHERSALAATTIA L, G
  • METSÄSIENISALAATTIA L, G
  • ROSOLLIA JA PUNAJUURIVAAHTOA L, G
  • SILLIVALIKOIMA L, G
  • GRAAVILOHTA JA DIJON-KASTIKETTA L, G
  • SAVUSTETTUA LOHTA L, G
  • MAALAISHYYTELÖÄ L, G
  • MAKSAPATEETA JA KARPALOHYYTELÖÄ
  • KEITINPERUNAA L, G

***

  • JOULUKINKKUA L, G
  • LAATIKOITA (PORKKANA, PERUNA, LANTTU) L, G
  • HERNEITÄ L, G
  • SINAPPI-KERMAKASTIKETTA L, G

***

  • GLÖGI-TUOREJUUSTOKAKKU L
  • PIPARKAKKUJA

 

45€


 

HUOM! Joulubuffetin lisäksi voi arkipäivisin klo 11-16 tilata annoksia supistetulta a la carte -listalta joko erikseen tai yhtenäisinä menuina.

Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on normaali a la carte -lista.

Joulukuussa on saatavana myös kaksi jouluista menukokonaisuutta, joista Menu I vain iltaisin ja viikonloppuisin.

 

SUPISTETTU LISTA JOULUKUU

ma-pe klo 11-16

 

POROKEITTO (L, G) 11

 

PAAHDETTUA PUNAJUURTA JA VUOHENJUUSTOA (VL, G) 12

-SALAATTIA

 

GRAAVILOHITARTAR (L) 11

 

***

 

HERKKUTATTIRISOTTOA (G) 18

– RUCOLA-KIRSIKKATOMAATTISALAATTIA

 

PAISTETTUA LOHTA (L, G) 24

– KORVASIENIMUHENNOSTA, KEITETTYÄ PERUNAA

 

MAISSIKANANPOJANRINTAA (G) 23

– HERKKUTATTIRISOTTOA

 

NAUDAN SISÄFILETTÄ (L, G) 32

– PORTVIINIKASTIKETTA, JUURESPYRETTÄ

 

***

 

KARPALOVANUKAS (L, G) 10

 

OMENAPAISTOS 8,5

-WANHAN AJAN VANILJAJÄÄTELÖÄ

 

Menu risotto 35

Menu lohi 40

Menu kana 39

Menu file 48


 

JOULUMENUT

(Menu I ainoastaan iltaisin ja viikonloppuisin)

 

Menu  I

 

Savulohimousse L, G

 

***

 

Joulukinkkua, laatikoita, herneitä ja sinappikermakastiketta  VL, G

 

tai / eller / or

 

Lipeäkalaa, valkokastiketta, keitinperunoita ja herneitä  L, G

 

***

 

Glögi-juustokakku   L

 

40,00

 

 

 

Menu  II

 

Myllärin korvasienikeitto   L, G

 

***

 

Poronfileetä, punaviinikastiketta ja paahdettuja juureksia  L, G

 

***

 

Karpalovanukas     L, G

 

57,00