Menu

PEHTOORIN MENU

MENU A LA INSPEKTORN

MENU A LA MAISON

 

Vuohenjuustosalaattia, marinoitua parsaa, mansikkaa ja pähkinöitä VL, G

Getostsallad med marinerad sparris, jordgubbar och nötter

Goat cheese salad with marinated asparagus, strawberries and nuts

Bambi 2015 Sauvignon Blanc, Pod Sahara, South Moravia  7,5 / 12 cl

***

Lankkupihvi, parsaa, herkkusieni-papupaistos, maalaisranskalaisia   L, G

Plankstek, sparris, rostade bönor och champignoner och lant pommes frites

Steak on a plank, asparagus, roasted mushrooms and snap beans, country style fries

Dogliani “Maestra” 2015, Gillardi Azienda Agricola, Langhe  8 / 12 cl

***

Mansikka-raparperipaistos, wanhan ajan vaniljajäätelöä 

Rabarber-jordgubbscrumble, vaniljglass

Rhubarb and strawberry crumble, vanilla ice cream

Eiswein Exquisit, Weingut Nittnaus 6,5 / 4 cl

 

51

Viinit 22

 

 

 

 

 

  

MESTARIN MENU

MENU A LA MÄSTAREN

MENU A LA CHEF

 

 

Graavilohta korvasienimuhennoksella, uusia perunoita  L, G

Gravlax med murkelstuvning, nypotatis

Slightly salted salmon with creamed morels, new potatoes

Cuvée Bambi 2012, Palava Hills, South Moravia 7 / 12cl

***

Kotimainen naudan entrecôte, béarnaise-kastiketta, maalaisranskalaisia  L, G

Inhemsk entrecôte, béarnaisesås, pommes frites

Rib eye steak, béarnaise sauce, country style frites

Château Fonreaud 2009, Listrac-Médoc, Bordeaux 12 / 12cl

***

Mansikoita, vaniljajäätelöä, kuusenkerkkäsiirappia  G

Jordgubbar, vaniljglass, granskottssirap

Strawberries, vanilla ice cream, spruce tip syrup

Eiswein Premium, Weingut Nittnaus  6,5 / 4 cl

 

55

Viinit 25,5