Menu

PEHTOORIN MENU

MENU A LA INSPEKTORN

MENU A LA MAISON

 

Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, pähkinöitä sekä salaattia  VL, G  12,5

Rostad rödbeta med getost, nötter och sallad

Roasted beet root with goat cheese, nuts and lettuce

Bambi 2015 Sauvignon Blanc, Pod Sahara, South Moravia  7,5 / 12 cl

***

Lankkupihvi, parsaa, herkkusieniä, salaattia, maalaisranskalaisia   L, G  34

 Plankstek, sparris, champignoner, sallad och pommes frites

Steak on a plank, asparagus, mushrooms, salad, country style fries

Dogliani “Maestra” 2015, Gillardi Azienda Agricola, Langhe  8 / 12 cl

***

Omenapaistos, wanhan ajan vaniljajäätelöä  8,5

Äppel crumble, vaniljglass

Apple crumble, vanilla ice cream

Eiswein Exquisit, Weingut Nittnaus 6,5 / 4 cl

 

51

Viinit 22

 

 

 

 

 

  

MESTARIN MENU

MENU A LA MÄSTAREN

MENU A LA CHEF

 

(Saatavilla 29.3.2018 lähtien)

 

 Maa-artisokkakeitto  L, G  11,5

Soppa av jordärtskocka

Jerusalem artichoke soup

Cuvée Bambi 2012, Palava Hills, South Moravia 7 / 12cl

***

Karitsan potkaa ja korvasienirisottoa  L, G  26

Lammlägg med murkelrisotto

Lamb shank with morel risotto

Dogliani ”Maestra” 2015, Gillardi Azienda Agricola, Langhe 8 / 12cl

***

Mango-valkosuklaajuustokakku  VL  9

Ostkaka med mango och vitchoklad

Mango and white chocolate cheesecake

Beerenauslese Rosé, Weingut Nittnaus 5 / 4cl

 

44

Viinit 20