Menu

PEHTOORIN MENU

MENU A LA INSPEKTORN

MENU A LA MAISON

 

Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, pähkinöitä sekä salaattia VL, G

Rostad rödbeta med getost, nötter och sallad

Roasted beetroot with goat cheese, nuts and lettuce

Bambi 2013 Sauvignon Blanc, Pod Sahara, South Moravia  7,5 / 12 cl

***

Lankkupihvi, parsaa, herkkusieni-papupaistos, maalaisranskalaisia   L, G

Plankstek, sparris, rostade bönor och champignoner och lant pommes frites

Steak on a plank, asparagus, roasted mushrooms and snap beans, country style fries

Ville di Antané Valpollicella Ripasso  8 / 12 cl

***

Omenapaistos, vaniljajäätelöä G

Äppel crumble, vaniljglass

Apple crumble, vanilla ice cream

Beerenauslese Rosé, Weingut Nittnaus 5 / 4 cl

 

51,00

Viinit 20,50

 

 

 

 

 

  

MESTARIN MENU

MENU A LA MÄSTAREN

MENU A LA CHEF

 

 

Samettinen myskikurpitsakeitto  L, G

Kräming pumpasoppa

Creamy pumpkin soup

Cuvée Bambi 2013, Palava Hills, South Moravia 7,50 / 12cl

***

Kyyhkynrintaa, palsternakkapyreetä, portviinikastiketta  L, G

Duvbröst, palsternackspuré, portvinssås

Pigeon breast, parsnip purée, port wine sauce

Pinot Noir Von Schloss, Graf Hardegg, niederösterreich 8,00 / 12cl

***

Punaherukka-valkosuklaajuustokakku

Cheesecake med röda vinbär och vit choklad

Redcurrant and white chocolate cheesecake

Eiswein Excuisit, Weingut Nittnaus  6,50 / 4 cl

 

47,50

Viinit 22,00