Menu

PEHTOORIN MENU

MENU A LA INSPEKTORN

MENU A LA MAISON

 

Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, pähkinöitä sekä salaattia  VL, G  12,5

Rostad rödbeta med getost, nötter och sallad

Roasted beet root with goat cheese, nuts and lettuce

Bambi 2015 Sauvignon Blanc, Pod Sahara, South Moravia  7,5 / 12 cl

***

Lankkupihvi, parsaa, herkkusieniä, salaattia, maalaisranskalaisia   L, G  34

 Plankstek, sparris, champignoner, sallad och pommes frites

Steak on a plank, asparagus, mushrooms, salad, country style fries

Dogliani “Maestra” 2015, Gillardi Azienda Agricola, Langhe  8 / 12 cl

***

Omenapaistos, wanhan ajan vaniljajäätelöä  8,5

Äppel crumble, vaniljglass

Apple crumble, vanilla ice cream

Eiswein Exquisit, Weingut Nittnaus 6,5 / 4 cl

 

51

Viinit 22

 

 

 

 

 

  

MESTARIN MENU

MENU A LA MÄSTAREN

MENU A LA CHEF

 

Blini, jokirapuskagen   L, G   12,5

Blini med skagenröra

Blini skagen

Palmer & Co Brut Réserve 12 / 12 cl

***

Jäniksenfileetä, portviinikastiketta, sieniohrattoa   L, G       35

Harfilé, kornisotto med skogssvamp och portvissås

Filet of hare, barley risotto with forest mushrooms, portwine sauce

Château du Glana -09, AC Saint-Julien 12 / 12cl

***

Kinuskissa haudutettua leipäjuustoa, karpaloita   VL, G     9,5

Bondost med kola och tranbär

Finnish squeaky cheese with caramel and cranberries

Trockenbeerenausleese Exquisit, Weingut Nittnaus 5,5 / 4cl

 

53

Viinit 29,5