A la carte

Förrätter

  • Carpaccio av rödbeta, getost mousse, rostade nötter L, G  13,5
  • Räk Skagen  L  13
  • Laxpastrami, belugalinser, apelsin-fenkolsallad, körvelkräm  L, G  13,5
  • Rimsaltad häst med rödlökssirap  L, G  14

 

Huvudrätter

  • Brysselkål och blomkål i Dijonkräm, rostade rotsaker  L, G  18
  • Stekt abborre med jordärtskockspyré och saffranvinaigrette  L, G  29
  • Grönsakshamburgare, tomat- och bönsalsa, marinerad lök, pommes frites (innehåller jordnöt)  V, L  19,5
  • Hamburgare av inhemskt nötkött, pommes frites  VL  19,5 
  • Grillad lever, bacon, kapris, lök, potatismos  L, G  24
  • Pepparstek, pepparsås, broccolini, pommes frites  L, G  33
  • Plankstek av inhemsk inre filé, tomat-rödlöksallad, pommes frites  L,G  36
  • Häst inre filé med korn och svampsås  L  29

 

Desserter

  • Lakrits-chokladkaka med hallon-lakritsglass och lakritspyré  L  12
  • Mjölnarens plättar med sylt, honung och vispgrädde  L  11,5
  • Äppelsoppa med äppel crumble och vitchockladmousse  10,5
  • Mästarens Crème Brûlée  L, G  11
  • Vaniljglass med husets jordgubbssylt eller choklad- eller kolasås, vispgrädde  8
  • Citronsorbet  G, M, V  5
  • Dagens ost med husets sylt  3,5

 

L=laktosfri
VL=laktosfattig
G=kan fås utan gluten
V=passar vegansk diet
M=utan mjölk