Meny

Menu A La Inspektorn

  • Rostad getost med sallad, nötter, jordgubbar och hallon-vinaigrette  12,5
    • Sancerre 2014, Domaine de Tassin, Loire 8 / 12cl
  • Plankstek, sparris, champignoner, sallad, pommes frites  33
    • Cuvee Muflon 2011, Pod Palava, South Moravia  7 / 12cl
  • Jordgubb och rabarber crumble, vaniljglass  8,5
    • Eiswein Premium, Weingut Nittnaus  6,5 / 4cl

49,5 / viner 21,5

Menu A La Mästaren

  • Gravlax med murkelstuvning, färskpotatis  14
    • Cuvee Bambi 2012, Pod Sahara, South Moravia  7 / 12cl
  • Inhemsk entrecote, sallad och pommes frites  33
    • Dom Rafael Tinto 2013, Herdade do Mouchao, Alentejo  8,5 / 12cl
  • Jordgubbar, vaniljglass och granskottsirap  9

    • Eiswein Premium, Weingut Nittnaus  6,5 / 4cl

53 / viner 22