Meny

Menu A La Inspektorn

  • Rostad getost med sallad, nötter, jordgubbar och hallon-vinaigrette  12,5
    • Sancerre 2014, Domaine de Tassin, Loire 8 / 12cl
  • Plankstek, sparris, champignoner, sallad, pommes frites  33
    • Cuvee Muflon 2011, Pod Palava, South Moravia  7 / 12cl
  • Jordgubb och rabarber crumble, vaniljglass  8,5
    • Eiswein Premium, Weingut Nittnaus  6,5 / 4cl

49,5 / viner 21,5

Menu A La Mästaren

  • Sparris, kallrökt lax, smält citronsmör  12
    • Viña Esmeralda, Torres, DO Penedès  5,5 / 12cl
  • Lammfilé, portvinssås, broccolini, vitlökspotatis  29
    • “Evidence” Pinot Noir, Gustave Lorentz  8,2 / 12cl
  • Cheesecake med mango och vit choklad  9

    • Eiswein Premium, Weingut Nittnaus  6,5 / 4cl

47 / viner 20,2