A la carte

 Bliniviikot 7.1.2020 – 1.3.2020

Alkuruokia

 

  • Mustajuurikeittoa    L  13 / 16
  • Suolapedillä paahdettua punajuurta, vuohenjuustomoussea, pähkinöitä ja rukolaa  L, G  12,5
  • Toast Skagen  L  13
  • Graavisiikatartar, talon näkkileipää ja pikkelöityä kurkkua L   14
  • Ankanmaksa toast L   14,5

Pääruokia

  • Dijon- kaurakermassa muhennettua kukka- ja ruusukaalia, paahdettuja juureksia ja kesäkurpitsaa  L, G, V  18
  • Ruispaneroitua paistettua ahventa, maa-artisokkapyreetä ja sahramivinaigrettea  L  29
  • Pippuripihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, pippurikastiketta ja maalaisranskalaisia  L, G  33
  • Lankkupihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, tomaatti-sipulisalaattia ja maalaisranskalaisia  L, G  36
  • Kasvishampurilainen *    L,V    19,5

    tomaatti-papusalsaa, marinoitua sipulia, maalaisranskalaisia

  • Pehtoorin hampurilainen kotimaisesta rotukarjasta, maalaisranskalaisia   VL     19,5
  • Pariloitua maksaa, pekonia, sipulia, kaprista, perunamuusia  L, G    24
  • Poronfilee, maa-artisokkapyreetä ja tummaa marjakastiketta   L,G       36

Jälkiruokia

  • Lakritsisuklaakakku, vadelma-turkinpippurijäätelöä sekä lakritsipyreetä  L  12
  • Mestarin Crème Brûlée L, G 11
  • Vaniljajäätelöä, talon mansikkahilloa tai suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa * 8
  • Sorbettia  G, M, V  5

*Käsintehdyt gelato-tyyppiset jäätelömme ja sorbettimme valmistaa perheyritys Chjoko Helsingin Kruununhaassa

L=laktoositon
VL=vähälaktoosinen
G=voidaan valmistaa gluteenittomana
V=sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville
M=maidoton