A la carte

Joulun ajan ruokalista on voimassa ma 2.12.2019 – ti 7.1.2020

Alkuruokia

  • Punajuuricarpaccio, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja pähkinöitä  L, G  12,5
  • Lohipastrami, belugalinssejä, appelsiini-fenkolisalaattia ja kirvelikreemiä  L, G  13,5

Pääruokia

  • Dijon- kaurakermassa muhennettua kukka- ja ruusukaalia, paahdettuja juureksia ja kesäkurpitsaa  L, G, V  18
  • Ruispaneroitua paistettua ahventa, maa-artisokkapyreetä ja sahramivinaigrettea  L  29
  • Pippuripihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, pippurikastiketta ja maalaisranskalaisia  L, G  33
  • Lankkupihvi kotimaisesta naudan sisäfileestä, tomaatti-sipulisalaattia ja maalaisranskalaisia  L, G  36

 

Jälkiruokia

  • Lakritsisuklaakakku, vadelma-turkinpippurijäätelöä sekä lakritsipyreetä  L  12
  • Mestarin Crème Brûlée L, G 11
  • Vaniljajäätelöä, talon mansikkahilloa tai suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa * 8
  • Sorbettia  G, M, V  5

*Käsintehdyt gelato-tyyppiset jäätelömme ja sorbettimme valmistaa perheyritys Chjoko Helsingin Kruununhaassa

L=laktoositon
VL=vähälaktoosinen
G=voidaan valmistaa gluteenittomana
V=sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville
M=maidoton