Info

Ravintola Wanha Mylly sijaitsee 1700-luvulla rakennetussa Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Se on toiminut A-oikeuksilla varustettuna ruoka- ja seurusteluravintolana yli viisikymmentä vuotta.

Ravintola käsittää 74 paikkaisen pehtorin tuvan, ja kesäisin 150 paikkaisen puistoravintolan sireenipensaiden katveessa kartanon pihalla. Puistoravintolassa on myös 40 paikkainen katettu ja lämmityksellä varustettu ”Myllyn Siipi” vaikkapa sadepäivien varalle, ryhmille tai hellepäivänä varjoa etsiville. Pehtorin tuvassa on kaksi viihtyisää kammaria, joista saadaan tilat jopa 20 henkilölle, pieni sali ja kabinetti 12 – 14 hengelle. Ravintolassa on WLAN-yhteys sekä joitakin kokousvälineitä.

Kodikkaissa kammareissa vietetään viihtyisiä perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, tai istutaan hyvässä seurassa ja nautitaan yhdessä ateriasta ja historiallisesta ympäristöstä.

Ravintola Wanhassa Myllyssä nautitaan hyvästä ruoasta, laadukkaista viineistä sekä kiireettömästä tunnelmasta.

Tutustu Ravintolan historiaan

Kulkuyhteydet Ravintola Wanha Myllyyn

Ravintola Wanha Mylly sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Parhaiten ilman omaa autoa perille pääsee taksilla. Myös Herttoniemen metroasemalta pääsee linja-autoilla 84, 85, 86, 88 ja 89, jotka kaikki kulkevat Ravintola Wanha Myllyn ohitse; Linnanrakentajantielle näkyy mylly-rakennus ja sen jälkeen tulisi jäädä pois.

Omalla autolla ajo Johan Sederholmin tieltä.

 

aaa-logo menestyja_merkki