A la carte

Förrätter

  • Carpaccio av rödbeta, getost mousse, rostade nötter L, G  13,5
  • Laxpastrami, belugalinser, apelsin-fenkolsallad, körvelkräm  L, G  13,5

 

Huvudrätter

  • Brysselkål och blomkål i Dijonkräm, rostade rotsaker  L, G  18
  • Stekt abborre med jordärtskockspyré och saffranvinaigrette  L,
  • Pepparstek, pepparsås, broccolini, pommes frites  L, G  33
  • Plankstek av inhemsk inre filé, tomat-rödlöksallad, pommes frites  L,G  36
    •  

 

Desserter

  • Lakrits-chokladkaka med hallon-lakritsglass och lakritspyré  L  12
  • Mästarens Crème Brûlée  L, G  11
  • Vaniljglass med husets jordgubbssylt eller choklad- eller kolasås, vispgrädde  8

 

L=laktosfri
VL=laktosfattig
G=kan fås utan gluten
V=passar vegansk diet
M=utan mjölk