A la carte
Förrätter
- Carpaccio av rödbeta, getost mousse, rostade nötter L, G 13,5
- Laxpastrami, belugalinser, apelsin-fenkolsallad, körvelkräm L, G 13,5
Huvudrätter
- Brysselkål och blomkål i Dijonkräm, rostade rotsaker L, G 18
- Stekt abborre med jordärtskockspyré och saffranvinaigrette L,
- Pepparstek, pepparsås, broccolini, pommes frites L, G 33
- Plankstek av inhemsk inre filé, tomat-rödlöksallad, pommes frites L,G 36
Desserter
- Lakrits-chokladkaka med hallon-lakritsglass och lakritspyré L 12
- Mästarens Crème Brûlée L, G 11
- Vaniljglass med husets jordgubbssylt eller choklad- eller kolasås, vispgrädde 8
L=laktosfri
VL=laktosfattig
G=kan fås utan gluten
V=passar vegansk diet
M=utan mjölk